lørdag den 21. august 2010

Sommeren 2010

Ahh... Sikke en sommer vi har haft! Ungerne og jeg snuppede hele fem uger uden pligter, madpakker, lektier eller noget som helst andet end lige det vi havde lyst til. Lars havde tre uger sammen med os og vi har simpelhent nydt det!

Vi har hygget herhjemme, slappet af, set tv og spillet play station og computer. Vi har været i gode venners selskab. Vi har fået ordnet nogle af alle de ting, som man gemmer til ferien.

Vi har også været på ferie.. En uge i Aalbæk, lige syd for Skagen, hvor vi camperede hos min gode gamle veninde Sofie, hendes mand Anders og deres skønne datter, Maja på fire år. Det var så dejligt, at gense sofie, som jeg ikke har set i fem år og det var en rigtig god måde at få set hinanden og samtidig holde ferie i en skøn del af Danmark.
Det tog 9!! timer at komme derop med campingvognen.. Vi tog færgen Kalundborg-Århus og det var såmænd en dejlig pause, men på hjemturen føltes turen lang. I kender sikkert følelsen, når man egenligt gerne bare vil hjem.. Som i NU!Sofie, Anders og Maja bor på et nedlagt landbrug, som Anders er ved at sætte i stand.. De har to små hytter som de lejer ud til turisterne, så de har god plads til vores gamle campingvogn. Vi camperede omme bagved ved den gamle smukke silo og den store hjemmelavede gynge,med udsigt over den smukke eng. Jeg siger jer der var skønt.Nede for enden af engen ligger Aalbæk strand, ca 400m væk og lidt henne ad stranden ligger den lille hyggelige havn.Denne lille kutter kunne vi rigtigt godt lide.. Måske er det noget med navnet.Flere ferieminder følger..

2 kommentarer: