søndag den 6. maj 2012

Sebastian 12 år.. Tillykke!

I fredags d. 4 maj blev Sebastian 12 år. Vores store bløde, hengivne, empatiske dreng er god som dagen er lang. Vi mærker de første spor af teenage tiden og han trækker allerede nu et spor af opvask efter sig i huset! Bliver det ikke værre end det, er det nu også til at leve med. Han brokker sig kun lidt,når man beder ham om at rydde op efter sig!

Vi skal først fejre dagen med gæster d. 13 maj, men lidt særligt skulle der jo være på selve dagen. Han havde spurgt om vi kunne spise på Mc Donalds og selvfølgelig kunne vi det! Ungerne gloede dog lidt da vi lige efter morgenmaden bad dem om at gøre sig klar til at køre... Men det var jo så fordi, vi kørte på McDonalds i Malmø!En glad og lidt træt 12 årig til morgenhygge..De to tosser forsøger sig med at holde vejret på vej under tunnelen..
Vi shoppede og hyggede sammen alle fire og var både på Mc D. og på cafe.. Jonatan nød det store glutenfrie udvalg som Sverige byder på og det er helt sikkert ikke sidste gang at vi shopper i Sverige.

4 kommentarer:

 1. Hey...er det en af de gode svenske flødeboller jeg ser...eller er det mit øje der bedrager mig? Flødebollerne fra Sverige plejer min mor at købe en kasse af til jul og så smovses der....

  SvarSlet
 2. Hej Kirsten

  Ja det er en svensk en af slagsen og så er den glutenfri, som er vigtigt for Jonatan. Han lider af cøliaki! Ved ikke om de også har andre slags.. Den her var uden bund og smagte dejligt.

  SvarSlet
 3. Stort tillykke, med fødselsdagsdrengen :-)

  SvarSlet